Sell With Us

We'll purchase your pre-owned luxury!

​Sell it directly

If you have any luxury bags and accessories you're not using anymore, bring them to us and we'll buy them! We pay by cash or bank transfer on the spot. 

​Items are appraised according to the brand and condition. If our purchase offer isn't good enough, we can also do consignment sales. When selling directly to us you get paid immediately, while on consignment you get paid only after the product is sold.

When you're coming to the store with products to sell, you can contact us for an appointment for product evaluation, or download our seller app and create an offer.

List of brands and products we buy.

​Consign with us

On a consignment contract we don't charge for the account, display, photography, or any other fees. The sales period is costless. We clearly agree on a price that you will receive when the product is sold.

​We use our professional expertise and market value to evaluate the prices, but you can of course suggest a price you are comfortable selling with. We won't sell the item under the agreed price.  After your price has been agreed to, we'll make an addition to cover our taxes and costs. This addition is our commission. We'll keep our share low, in order to sell your item quickly.

​Consigned items will be advertised in the same way as all products, we'll take clear photos and add the items to our online-shop, Instagram and so on. Contract time is usually two months, if the item is not sold by then, we can continue selling or return the item to you.

​Consigned items will need to be delivered to our store for the duration of the consignment contract, we don't consign based on photos only, as we need to authenticate the item and confirm its condition.

​Please remember to be realistic when setting the price. If the products price is set too high, even though we keep our share as low as possible, the sales time might be long.

We also buy with post

​If you cannot visit our store in Helsinki, you can send the details and condition of your items using our seller app and we'll give you an offer. You can also the form below or email.

The evaluation and offer are normally valid for a month, as stock and demand changes constantly. We can not evaluate products over the phone without seeing the item.

Queen Station App

Now you can use our new seller app to create offers! You can easily send the photos and information, the you will receive the purchase offers directly in the app! The whole selling process can be done on the app.

Read more and download our app here.

 

Ostamme käytetyt luksustuotteet suoraan! 

​Myy suoraan meille

Jos teillä on merkkilaukkuja ja asusteita joita ette enää käytä, niin tuo ne meille ja ostamme ne pois! Maksamme käteisellä tai tilisiirrolla heti. 

​Tuotteet arvioidaan niiden kunnon ja merkin mukaan. Jos ostotarjouksemme ei kelpaa, niin voimme myös tehdä myyntitilin tuotteille. Kun ostamme suoraan tuotteesi saat rahat heti, myyntitilillä vasta kun tuote on myyty.

Kun olette tuomassa myymälään tuotteita myyntiin, voitte ottaa yhteyttä ja sopia ajan tuotteiden arviontia varten, tai ladata meidän myyntisovelluksen ja luoda tarjouspyynnön.

Lista tuotteista ja merkeistä joita ostamme löytyy tästä.

​Myyntitili

Myyntitilillä emme ota aloitusmaksua tai muita maksuja tuotteiden esillelaitosta ja valokuvauksesta. Myyntijakso on maksuton. Sovimme selkeästi hinnan jonka saatte myydystä tuotteesta.

Hinnan arvioimme ammattitaidon ja markkinoiden mukaan; voitte myös ehdottaa teille sopivaa hintaa. Emme myy tuotetta alle sovitun hinnan. Kun hinta on sovittu, tulemme lisäämään pienen osuuden verojen ja kulujen kattamista varten. Tämä lisätty osuus on meidän komissio. Pidämme osuuden alhaisena, jotta tuotteenne kävisi nopeasti kaupaksi.

​Myyntitilituotteita mainostamme samalla tavalla kuin muita, tuotteesta otetaan siistit kuvat ja se lisätään verkkokauppaan ja sosiaaliseen mediaamme. Myyntiaika on yleensä kaksi kuukautta, jos tuote ei mene kaupaksi myyntijakson sisällä, voidaan jatkaa myyntiä tai palauttaa tuote teille.  

​Myyntitilin tuotteet pitää toimittaa myymäläämme myynnin ajaksi, emme tee myyntitiliä pelkkien valokuvien perusteella, jotta voimme aitouttaa tuotteen ja varmistaa sen kunnon.

​Hintaa sovittaessa pitää ajatella realistisesti ja ottaa huomioon markkinat. Jos tuote hinnoitellaan liian korkeaksi, vaikka osuutemme pidetään alhaisena, niin myyntiaika saattaa olla pitkä.

Ostamme myös postitse 

​Jos ette voi tuoda tuotetta liikkeeseen, niin voitte myös lähettää tuotteen tiedot ja kuvauksen meidän myyntisovelluksella niin annamme alustavan arvion. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta tai sähköpostia.

Arvio ja tarjous on normaalisti voimassa kuukaden ajan, koska varasto ja kysyntä muuttuu jatkuvasti. Tuotteita ei voi arvioida puhelimitse näkemättä tuotetta.

Queen Station App

Nyt voit käyttää uutta myyntisovellustamme luomaan tarjouspyyntöjä! Voit helposti lähettää kuvat ja tiedot, saat ostotarjoukset suoraan sovellukseen! Koko myyntiprosessin voit hoitaa sovelluksella. 

Lue lisää ja lataa sovelluksemme tästä.

​​

 • About us

  Largest selection of pre-loved luxury in Finland.

  Read more 
 • Sell with us

  Download our app or make an appoinment.

  Read more 
 • Authenticity

  Guaranteed always authentic.

  Read more 
 • Queen Station Plus

  Our customer rewards program.

  Read more 
1 of 4